If you really want to feel the bass

Vezi toate produsele Loud Grizzly
300
Putere BASS
20
Durata baterie
10
Incarcare rapida
10
Distanta bluetooth

Putere maxima

Sunetul puternic redat de produsele Loud Grizzly se datoreaza sistemului inovativ de vibratii care sunt transmise suprafetelor pe care se aseaza. In functie de suprafata aleasa sunetul difera in claritate si intensitate.

Stabilitate deplina

Fixarea de suprafata pe care se aseaza boxele se face prin intermediul unei ventuze special create, integrata in partea de jos a boxei si care permite o stabilitate deplina, in acelasi timp face corp comun cu suprafata, transmitand astfel muzica.

Bluetooth & NFC

Conexiunea cu telefonul se face prin intermediul functiilor Bluetooth® 4.0 si NFC (Near Field Communication) pentru o conectivitate cat mai facila.

Design elegant

Designul produselor Loud Grizzly este foarte atractiv. Se pot integra cu usurinta ca elemente de decor in locuinta sau biroul tau. Am ales pentru tine doar materiale de calitate.

Usor de utilizat

Este extrem de simplu sa folosesti produsele Loud Grizzly. Trebuie sa fixezi produsul pe suprafata dorita, imperechezi foarte usor dispozitivele si gata.

Foarte COOL

Daca vrei sa faci senzatie in grupul tau de prieteni sau vrei doar sa asculti muzica oriunde atunci Loud Grizzly este alegerea perfecta.

Produsele unice Loud Grizzly schimba conceptul de boxe portabile pe piata din Romania. Ne departajam de alte brand-uri care comercializeaza boxe portabile prin felul mult imbunatatit in care te facem sa simti muzica, BASS-ul, simti ca vibrezi. Acum este momentul sa fii si tu un Grizzly !

Simte vibratia

Grizzly

Sunet de calitate

Party oriunde

Loud Grizzly puterea ursului

Nu exista limite, simti ca traiesti
Woofer   Bullet   Twins