Conditii legate de garantia produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui website beneficiaza de garantie, termenul fiind de 2 ani pentru boxe si 1 an pentru accesorii.

Costul transportului pentru retururi (20 lei), de la Dvs. catre S.C. Gammax Impex S.R.L., va fi suportat de catre firma noastra, iar returnarea lui va fi suportata:

1. de catre firma noastra in cazul in care produsele sunt defecte.
2. in cazul in care se constata ca produsele sunt functionale sau deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte returnarea produselor se va face pe cheltuiala Dvs achitand ramburs suma de 40 RON care reprezinta contravaloarea celor 2 costuri de transport (tur-retur).

IMPORTANT!

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Mentionam ca se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.

Produsele vor fi reparate sau inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor. Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul fiind specificat mai sus.

S.C. Gammax Impex S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre Dvs. in necunostinta de cauza ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor. Pentru aceasta va rugam sa consultati manualele/instructiunile de montaj/utilizare aferente fiecarui produs si sa accesati sectiunea „œDescarca manual de utilizare” de pe site-ul nostru. Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa ne anuntati si sa ne trimiteti retur produsul in cel mai scurt timp.

Returnarea produsului aflat in garantie catre furnizor se va face numai impreuna cu un Formularul de retur in care sa mentionati cat mai detaliat defectul, folosind numai serviciile de curierat Fan Courier SRL. Coletele trimise de catre Dvs printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie vor fi refuzate!