Loud Grizzly

Brandul Loud Grizzly reprezinta o gama de produse noi, inovative, ce se adreseaza iubitorilor de muzica. Produsele Loud Grizzly se pot utiliza peste tot, ele fiind 100% portabile. Acum puteti asculta muzica preferata oricunde, fiind necesara doar o suprafata plata pe care sa fie pozitionat produsul. Bass-ul puternic te va uimi.

Numele brandului „Loud Grizzly” este compus din cele 2 cuvinte provenite din limba engleza, Loud (Zgomotos), Grizzly (Ursul puternic) si doreste sa evidentieze prin asocierea cu aceste cuvinte puterea evident mai mare a boxelor portabile Loud Grizzly fata de toate celelalte boxe portabile existente pe piata.

Gammax Impex

Ne place tehnologia si vrem sa aducem in Romania tot ce este nou in acest domeniu. Astfel brand-ul Loud Grizzly a fost creat pentru a oferi posibilitatea celor mai pretentiosi iubitorii de muzica sa poata avea cu ei oricand un device care sa redea cu aceeasi acuratete sunetul muzicii si in special adevaratul sunet BASS pe care numai boxele de dimensiuni mari sau mai scumpe il pot reda.

Acum boxele portabile bluetooth cu transmitere a sunetului prin vibratii Loud Grizzly pot face asta cu usurinta

Grizzly

General Director

Grizzly

Marketing Director

Grizzly

Human Resources