Putere de iesire RMS 26W
S/N > 65dB
Banda de frecventa 30Hz --- 18KHz
Impedanta Boxei 4Ω, 26W
Alimentare Electrica Baterie de 1400 mAh Lithium incorporata
Mufa Audio mufa audio de 3,5 mm
Sursa Audio telefon, tableta, PC, Computer, MP3/4, etc.
Lista Functiilor NFC, Bluetooth 4.0, intrare/iesire AUX, ecan tactil pentru microfon hands-free

Te poti conecta la boxa wireless Bullet prin smartphone, tableta, PC, Laptop / Netbook. Formatele suportate sunt MP3 si MP4.

Acumulatorul de 3,7V si 1400mAh inclus in boxa portabila Loud Grizzly Bullet confera o autonomie de neegalat. Dupa aceasta perioada acumulatorul poate fi reincarcat prin portul miniUSB. Acest model se diferentiaza clar de alte modele ale altor branduri care declara o autonomie mult mai mare in conditiile in care au acumulatori de capacitati mult mai mici, chiar o treime din capacitatea pe care modelul Loud Grizzly Bullet o ofera.

Acest difuzor are o forma foarte interesanta, insa el nu numai ca arata bine ci ofera si o paleta foarte larga de optiuni. Pe langa standardul Bluetooth CSR 4.0 + EDR si NFC va ofera o flexibilitate de deplasare de pana la 10 metri, acest model va ofera si posibilitatea conectarii prin intermeduiul cablurilor prezente in cutie. Asadar va puteti conecta difuzorul la orice dispozitiv care suporta conexiuni miniUSB dar si conexiuni audio in serie cu jack de 3.5mm.

Puternicul Bullet contine un sistem acustic inovativ ce ajuta la redarea clara a sunetelor. Superbass iesire de 26W, driverul Neodymium ofera un sunet mai puternic. Muzica se va auzi clar indiferent de suprafata utilizata. Exista posibilitatea de a conecta mai multe boxe Loud Grizzly Bullet in acelasi timp prin conexiunea Line Out.

Microfonul incorporat transforma acest difuzor intr-un minunat si util dispozitiv handsfree astfel incat dvs. va puteti concentra mult mai bine la condus in timp ce vorbiti la telefon. Butoanele prezente pe acest difuzor va permit sa controlati atat apelurile audio cat si muzica preferata.