Caracteristici

  • Transforma orice suprafata intr-o boxa puternica;
  • Realizata din aliaj de aluminiu;
  • port de conectare audio 3,5mm pentru telefoane, tablete, pc … etc.
  • Putere de iesire RMS – 36W
  • Baterie reincarcabila lithiu 3,7V 3200mAh;
  • Incarcare prin cablu miciUSB (inclus) in doar 2-3 ore.

Acest difuzor are o forma foarte interesanta, insa el nu numai ca arata bine ci si ofera o paleta foarte larga de optiuni. Pe langa standardul Bluetooth, CSR 4.0 si NFC care va ofera o flexibilitate de deplasare de pana la 10 metri, difuzorul va ofera si posibilitatea conectarii prin intermeduiul cablurilor prezente in cutie. Asadar va puteti conecta difuzorul la orice dispozitiv care suporta conexiuni miniUSB dar si conexiuni audio cu jack de 3.5mm.

Acumulatorul de 3200mAh cu care este dotata boxa portabila Loud Grizzly Twins iti va oferi placerea de a asculta muzica ta preferata atunci cand toti acumulatorii celoralte boxe portabile ale prietenilor tai s-au terminat. Dupa aceasta perioada acumulatorul poate fi reincarcat prin portul miniUSB.

Puternicul Twins contine un sistem acustic inovativ ce ajuta la redarea clara a sunetelor. Superbass – iesire de RMS 36W (26W + 5W + 5W), driverul Neodymium ofera un sunet mai puternic. Muzica se va auzi clar indiferent de suprafata utilizata.

Exista posibilitatea de a conecta mai multe boxe Loud Grizzly Twins in acelasi timp prin conexiunea Line Out.

Microfonul incorporat transforma aceasta boxa portabila intr-un minunat si util dispozitiv handsfree astfel incat il puteti utiliza eventual si la birou pentru apeluri telefonice de tip conferinta. Butoanele prezente pe acest difuzor va permit sa controlati atat apelurile telefonice cat si muzica preferata.