Caracteristici Woofer

  • Puterea de iesire(15W) face din Woofer o boxa bluetooth absolut incredibila.
  • Contine 2 membrane, una pentru sunete de inalta frecventa si alta pentru bass.
  • Acumulatorul Li-Ion reincarcabil de 1100mAh confera o autonomie marita, reala, comparativ cu cele ale altor modele.
  • Woofer are inclus un microfon cu care veti putea efectua si apeluri telefonice de tip conferinta.

Microfonul incorporat transforma acest difuzor intr-un minunat si util dispozitiv handsfree, astfel puteti utiliza acest dispozitiv atat pentru a asculta muzica cat si pentru a vorbi la telefon, evitand in acest fel radiatiile electronagnetice. Butoanele prezente pe acest difuzor va permit sa controlati apelurile telefonice, dar si muzica preferata.

Acumulatorul de 1100mAh cu care este dotat modelul Loud Grizzly Woofer confera o autonomie de neegalat. Dupa aceasta perioada acumulatorul boxei poate fi reincarcat prin portul miniUSB. Aceasta inseamna ca va puteti bucura de un sunet de calitate timp de o zi intreaga, fie ca sunteti la picnic sau pe terasa din spatele casei.

Acest difuzor are o forma foarte interesanta, insa el nu numai ca arata bine ci ofera si o paleta foarte larga de optiuni. Pe langa standardul Bluetooth care va ofera o flexibilitate de deplasare de pana la 10 metri, difuzorul va ofera si posibilitatea conectarii prin intermeduiul cablurilor prezente in cutie. Asadar va puteti conecta difuzorul la orice dispozitiv care suporta conexiuni miniUSB, dar si conexiuni audio cu jack de 3.5mm.

Micutul Woofer contine 2 membrane, una pentru sunete de inalta frecventa si alta pentru bass. Puterea de 15W este mai mult decat suficienta pentru a asculta muzica preferata.

Si, chiar daca esti eventual la birou unde asculti muzica la un nivel redus, poti sa simti BASS-ul transmis biroului tau prin intermediul vibratiilor, nu iti va veni sa crezi ce bine te vei simti !