Detalii Societate:

S.C. Gammax Impex S.R.L.
STR. Blv. Ion Mihalache, NR 109, Sect.1, Bucuresti, 011177
CIF: RO4692869
Nr. Inreg. Reg. Com: J40/31500/1992

1. Continut site si copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul Loud Grizzly implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul Dvs implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

S.C. Gammax Impex S.R.L. isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului loud-grizzly.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. Gammax Impex S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. Gammax Impex S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:
Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create. Pentru descarcare certificate de conformitate va rugam sa accesati pe site butoanele special create.

2. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului loud-grizzly.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul loud-grizzly.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor loud-grizzly.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

4. Garantie

Pentru a beneficia de garantie este necesara respectarea intocmai a cerintelor specificate pe Certificatul de garantie care insotesc toate produsele comercializate de S.C. Gammax Impex S.R.L.

5. Dispozitii finale

loud-grizzly.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului Leagoo-mobile.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.